Outdoor lessen bij ZIN van bewegen

BOOTCAMP

Bootcamp is werken aan je eigen lichaam. Intervaltraining, kracht- en uithoudingsoefeningen, circuittraining, hardlopen en dat altijd buiten, in de frisse lucht. Bij de Bootcamp ligt de focus op het verbeteren van conditie, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en behendigheid. De trainingen zijn geschikt voor alle leeftijden en fitnessniveaus. En iedere training is anders!

HARDLOPEN

De ZINrunners is een gezellige hardloopclub bestaande uit een groep enthousiaste leden van diverse leeftijden. Doel is het hardlopen in groepsverband in de buitenlucht op een verantwoorde en gezellige manier. Onder begeleiding van een hardlooptrainers wordt jaarlijks een programma samengesteld waarbij iedereen wordt uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. Duurtrainingen worden afgewisseld met intervaltrainingen, beide ondersteund door loopscholing zodat iedereen op zijn niveau zijn techniek en uithoudingsvermogen kan verbeteren. Er wordt getraind om deel te nemen aan wedstrijden, deelname hieraan is uiteraard een eigen vrije keuze.

Naast de trainingen wordt minimaal een keer per jaar een sportieve en gezellige activiteit georganiseerd.

ZINRUNNERS STARTERSGROEP

In het voor- en najaar start een nieuwe opstartgroep voor beginnende lopers. We trainen gezamenlijk toe naar de Goudse Singelloop. Er wordt altijd in groepsverband gelopen op dinsdagavond van 19.30 tot 20.30 uur. Het is mogelijk om door te stromen naar de gevorderden-groep, die op maandagavond zijn trainingen afwerkt.

Maak kennis met onze lessen via de Gratis Experience Week!

Ervaar nu zelf de outdoor lessen van ZIN van bewegen met de Gratis Week Fitness. Vul je gegevens hieronder in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. 

 

 • Hoe ontstaan blessures en hoe kun je ze voorkomen?

  Hoe ontstaan blessures en hoe kun je ze voorkomen?

  Wanneer je een (sport)blessure hebt, baal je vaak en wil je weten waar het fout ging en wat je eraan kunt doen om dit in het vervolg te v...

  Lees meer
 • Wat te doen bij een herfstdepressie?

  Wat te doen bij een herfstdepressie?

  De blaadjes vallen van de bomen, laat de herfst nu maar komen. Helaas ziet niet iedereen dit zo positief in… Wist je dat meer dan ...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.