e-consult bij rugproblemen

Heb je een klacht, aandoening of blessure waardoor je minder makkelijk beweegt? Dan heb je fysiotherapie nodig. Wil je graag vanuit huis werken aan je herstel of revalidatie na een operatie of trauma, dan kunnen wij jou helpen op afstand, via een online consult. Nu is natuurlijk de ene aandoening, de andere niet is. Hoe gaat nou precies zo’n online begeleiding bij rugproblemen in zijn werk?

Online fysiotherapie bij rugklachten


Heb je rugklachten die je beperken in je beweging of pijnlijk zijn? Aarzel niet en neem contact op met ons. Je kunt online bij ons terecht voor informatie, oefeningen en advies gericht op je houding en dagelijkse activiteiten. Eerst doorloop je via een telefonische intake middels videobellen met ons wat precies je klachten zijn en bepalen wij welke hulp je nodig hebt. Normaliter volgt er dan een lichamelijk onderzoek. Is dit door omstandigheden niet mogelijk, dan is het extra belangrijk dat wij doorvragen en je klachten zo goed mogelijk ‘in beeld krijgen’, zodat wij een zo juist mogelijke diagnose kunnen stellen. Per mail sturen wij jou een oefenschema voor thuis. De oefeningen, de frequentie en de intensiteit worden op maat afgestemd. Telefonisch/Middels een videoconsult begeleiden wij jou op afstand, bespreken wij waar je tegenaan loopt en sturen wij bij waar nodig.

Online fysiotherapie bij ZIN van Bewegen

Wil je weten of wij voor jou op afstand iets kunnen betekenen voor jouw specifieke klachten?
Neem dan contact met ons op en wij helpen jou graag verder!

 • e-consult bij rugproblemen

  e-consult bij rugproblemen

  Heb je een klacht, aandoening of blessure waardoor je minder makkelijk beweegt? Dan heb je fysiotherapie nodig. Wil je graag vanuit huis ...

  Lees meer
 • Belang van beweging voor conditie en kracht

  Belang van beweging voor conditie en kracht

  Je lichamelijke conditie bepaalt hoe fit je je voelt, daarom vertellen wij jou hier graag over!

  Lees meer
Meer nieuws