Graag stellen wij aan je voor: onze nieuwe collega Lisanne Bos

Met plezier stellen wij graag nog een nieuwkomer in ons team voor: diëtiste Lisanne Bos! Voeding en beweging zijn onlosmakend met elkaar verbonden. Door een samenwerking met Lisanne aan te gaan, bundelen wij onze krachten. Of je nu wilt afvallen, aankomen, allergieën of klachten aan je maag-darmkanaal hebt of je hebt te maken met een chronische aandoening; Lisanne is bij uitstek de deskundige en helpt je graag van je klachten af!

"Naast de kennis die ik gedurende mijn opleiding heb opgedaan, heb ik mij drie jaar geleden gespecialiseerd in allergieën en intoleranties. Dit omdat ik zelf ben gediagnostiseerd met de chronische ziekte Coeliakie (beter bekend als glutenintolerantie). Sinds ik hiermee ben gediagnostiseerd, volg ik een strikt glutenvrij dieet. Dit is tevens ook de enige behandeling voor deze ziekte.

Ik weet hierdoor als geen ander hoe het is om producten niet meer te mogen eten of producten te moeten eten die minder smaakvol zijn. Ik begrijp dus wat het is om een voedingspatroon aan te moeten passen. Samen gaan we op zoek naar een aanpak die bij jou past en haalbaar is."

 • Fysiotherapie bij een peesontsteking

  Fysiotherapie bij een peesontsteking

  Een peesontsteking is een pijnlijke en hardnekkige blessure aan de pees. De pees is een soort bandje dat de spieren met een bot verbindt....

  Lees meer
 • Tips om gezond het nieuwe jaar in te gaan

  Tips om gezond het nieuwe jaar in te gaan

  Gezond het nieuwe jaar ingaan? Vaak genoeg gebeurt het dat de sportscholen in januari overvol zitten en dan ook alleen in januari. Goede ...

  Lees meer
Meer nieuws