Graag stellen wij aan je voor: onze nieuwe collega Lisanne Bos

Met plezier stellen wij graag nog een nieuwkomer in ons team voor: diëtiste Lisanne Bos! Voeding en beweging zijn onlosmakend met elkaar verbonden. Door een samenwerking met Lisanne aan te gaan, bundelen wij onze krachten. Of je nu wilt afvallen, aankomen, allergieën of klachten aan je maag-darmkanaal hebt of je hebt te maken met een chronische aandoening; Lisanne is bij uitstek de deskundige en helpt je graag van je klachten af!

"Naast de kennis die ik gedurende mijn opleiding heb opgedaan, heb ik mij drie jaar geleden gespecialiseerd in allergieën en intoleranties. Dit omdat ik zelf ben gediagnostiseerd met de chronische ziekte Coeliakie (beter bekend als glutenintolerantie). Sinds ik hiermee ben gediagnostiseerd, volg ik een strikt glutenvrij dieet. Dit is tevens ook de enige behandeling voor deze ziekte.

Ik weet hierdoor als geen ander hoe het is om producten niet meer te mogen eten of producten te moeten eten die minder smaakvol zijn. Ik begrijp dus wat het is om een voedingspatroon aan te moeten passen. Samen gaan we op zoek naar een aanpak die bij jou past en haalbaar is."

 • Hoe ontstaan blessures en hoe kun je ze voorkomen?

  Hoe ontstaan blessures en hoe kun je ze voorkomen?

  Wanneer je een (sport)blessure hebt, baal je vaak en wil je weten waar het fout ging en wat je eraan kunt doen om dit in het vervolg te v...

  Lees meer
 • Wat te doen bij een herfstdepressie?

  Wat te doen bij een herfstdepressie?

  De blaadjes vallen van de bomen, laat de herfst nu maar komen. Helaas ziet niet iedereen dit zo positief in… Wist je dat meer dan ...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.