Graag stellen wij aan je voor: onze nieuwe collega Lisanne Bos

Met plezier stellen wij graag nog een nieuwkomer in ons team voor: diëtiste Lisanne Bos! Voeding en beweging zijn onlosmakend met elkaar verbonden. Door een samenwerking met Lisanne aan te gaan, bundelen wij onze krachten. Of je nu wilt afvallen, aankomen, allergieën of klachten aan je maag-darmkanaal hebt of je hebt te maken met een chronische aandoening; Lisanne is bij uitstek de deskundige en helpt je graag van je klachten af!

"Naast de kennis die ik gedurende mijn opleiding heb opgedaan, heb ik mij drie jaar geleden gespecialiseerd in allergieën en intoleranties. Dit omdat ik zelf ben gediagnostiseerd met de chronische ziekte Coeliakie (beter bekend als glutenintolerantie). Sinds ik hiermee ben gediagnostiseerd, volg ik een strikt glutenvrij dieet. Dit is tevens ook de enige behandeling voor deze ziekte.

Ik weet hierdoor als geen ander hoe het is om producten niet meer te mogen eten of producten te moeten eten die minder smaakvol zijn. Ik begrijp dus wat het is om een voedingspatroon aan te moeten passen. Samen gaan we op zoek naar een aanpak die bij jou past en haalbaar is."

 • OPENINGSTIJDEN ZOMERVAKANTIE 2019

  OPENINGSTIJDEN ZOMERVAKANTIE 2019

  Aangepaste openingstijden van 22 juli tot 1 september

  Lees meer
 • Overprikkeling als gevolg van hersenletsel of een hersenaandoening - iets om bij stil te staan

  Overprikkeling als gevolg van hersenletsel of een hersenaandoening - iets om bij stil te staan

  Op zondag 23 juni 2019 is het de internationale Dag van Overprikkeling, welke in 2017 gelanceerd is door Hersenletsel-uitleg.nl. Hierme...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.