Graag stellen wij aan je voor: onze nieuwe collega Lisanne Bos

Met plezier stellen wij graag nog een nieuwkomer in ons team voor: diëtiste Lisanne Bos! Voeding en beweging zijn onlosmakend met elkaar verbonden. Door een samenwerking met Lisanne aan te gaan, bundelen wij onze krachten. Of je nu wilt afvallen, aankomen, allergieën of klachten aan je maag-darmkanaal hebt of je hebt te maken met een chronische aandoening; Lisanne is bij uitstek de deskundige en helpt je graag van je klachten af!

"Naast de kennis die ik gedurende mijn opleiding heb opgedaan, heb ik mij drie jaar geleden gespecialiseerd in allergieën en intoleranties. Dit omdat ik zelf ben gediagnostiseerd met de chronische ziekte Coeliakie (beter bekend als glutenintolerantie). Sinds ik hiermee ben gediagnostiseerd, volg ik een strikt glutenvrij dieet. Dit is tevens ook de enige behandeling voor deze ziekte.

Ik weet hierdoor als geen ander hoe het is om producten niet meer te mogen eten of producten te moeten eten die minder smaakvol zijn. Ik begrijp dus wat het is om een voedingspatroon aan te moeten passen. Samen gaan we op zoek naar een aanpak die bij jou past en haalbaar is."

 • Openingstijden tijdens feestdagen

  Openingstijden tijdens feestdagen

  Goede vrijdag normale tijd geopend van 08.30 tot 20.00 uur 1e en 2e paasdag zijn wij paaseieren aan het zoeken dus zijn we gesloten ...

  Lees meer
 • Een klein beetje bewegen levert al heel veel gezondheidswinst op

  Een klein beetje bewegen levert al heel veel gezondheidswinst op

  Dat bewegen een positief effect heeft op de gezondheid, mag inmiddels wel duidelijk zijn. Echter hoeveel beweging er nodig is en op welke...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.