Vanaf 27 augustus zullen er een aantal roosterwijzigingen plaatsvinden.

Wij gaan graag mee met de nieuwste trends en de wensen van onze gasten. Wij hebben weer heel veel ZIN in het nieuwe seizoen en verwelkomen u natuurlijk graag in een van onze vele (nieuwe) lessen of in de fitness.

CLUB CYCLE EN SPINNING WIJZIGINGEN

Op maandag, woensdag en vrijdagochtend zal spinning alleen nog virtueel aangeboden worden om half negen ipv negen uur !!

DINSDAG ZAL CLUBCYCLE VERPLAATST WORDEN NAAR 20.00 UUR

Zaterdag is viruteel spinning vertrouwd om 10.15 uur.

SENIOREN SPINNING EN KRACHT VERHUIST VAN WOENSDAG HALF TWEE NAAR WOENSDAG 11.30 UUR 

Wij hebben een enorm aanbod voor onze senioren. Echter de woensdagmiddag zal straks in het teken staan van kinderen. Daarom verplaatsen wij deze leuk les onder leiding van Jelle naar het einde van de ochtend. Dan zal de lunch extra lekker smaken :) 

WIJZIGINGEN OP DE MAANDAGAVOND

Omdat veel mannen graag mee willen doen met clubpower maar zeven uur net te vroeg vinden gaan wij deze les verplaatsen naar 20.00 uur.

Er is veel vraag naar korte intensieve lessen voor het hele lichaam. Daarom starten we met een Callanatics express les om 19.00 uur (half uur) en een SHAKE IT UP (voormalig XCO) om half acht.  Wil je echt alles eruit halen dan kan je deze twee lessen combineren.

Jumping Fitness blijkt voor veel mensen te zwaar en te lastig. Helaas gaan we deze van het rooster afhalen. Echter zullen de trampolines regelmatig gebruikt worden bij de Callanatics express les.

Spinning is in heel Nederland een dalende trend en ook bij ons. Echter willen wij dit wel blijven aanbieden maar zal het verplaatst worden naar 21.00 uur en virtueel zijn.

CALLANATICS EN HART IN BEWEGING OP MAANDAGOCHTEND

Callanatics niveau 1 (makkelijk niveau) gaat naar half tien in de ochtend. Hart in beweging van half elf verhuist naar zaal 1.

YIN YOGA

Later in het seizoen, zodra onze instructeurs klaar zijn met de opleiding, gaan wij Yin Yoga aanbieden. Wat dit allemaal inhoudt vertellen wij in de volgende nieuwsbrief.

HET VOLLEDIGE NIEUWE ROOSTER ZOALS WIJ GAAN DRAAIEN VANAF 27 AUGUSTUS STAAT ONLINE OP ONZE WEBSITE.

Zodra de zomervakantie is afgelopen kunt u het nieuwe rooster ook terugvinden in uw app !!

Wij wensen iedereen nog een fantastische vakantie toe en tot ziens.

 • Tips om gezond en actief te blijven bij warm weer

  Tips om gezond en actief te blijven bij warm weer

  Hoe hou je het hoofd koel bij warm weer? Tips om gezond en actief te blijven bij warm weer Ben je ook zo blij dat het weer zomer is...

  Lees meer
 • veilig of riskant?

  veilig of riskant?

  Het kraken van je nek; veilig of riskant? Het kraken van gewrichten is een veel voorkomende gewoonte. We kraken onze knokkels, vingers...

  Lees meer
Meer nieuws