Medische Groepslessen: Neuro Fitness

Deze fitnessles is speciaal bedoeld voor mensen met neurologische aandoeningen zoals Parkinson, MS en andere neurologische aandoeningen die niet zelfstandig kunnen sporten. Ook als u een neurologische aandoening heeft is het belangrijk om in beweging te blijven om uw spierkracht waar mogelijk op te bouwen en te behouden en om stijfheid te voorkomen.

BEGELEIDING DOOR PROFESSIONALS

Een fysiotherapeut begeleidt u in de fitness. Naast het gebruik van de fitnessapparatuur worden er met de fysiotherapeut andere oefeningen gedaan die gericht zijn op uw beperking.

PARKINSONNET

Onze geriatriefysiotherapeut, Natalie Hofman, neemt tevens deel aan het ParkinsonNet. Het ParkinsonNet bestaat uit regionale netwerken van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van patiënten met de ziekte van Parkinson of op Parkinson lijkende aandoeningen (Parkinsonismen). De netwerken zijn gecentreerd rond één of meerdere maatschappen neurologie van de regionale ziekenhuizen.

Meer informatie?

Bezoek pariksonnet of vul onderstaand formulier in en geef bij opmerkingen aan waarvoor je komt. Wij zullen binnen 1 werkdag contact met je opnemen. 

 

 • OPENINGSTIJDEN ZOMERVAKANTIE 2019

  OPENINGSTIJDEN ZOMERVAKANTIE 2019

  Aangepaste openingstijden van 22 juli tot 1 september

  Lees meer
 • Overprikkeling als gevolg van hersenletsel of een hersenaandoening - iets om bij stil te staan

  Overprikkeling als gevolg van hersenletsel of een hersenaandoening - iets om bij stil te staan

  Op zondag 23 juni 2019 is het de internationale Dag van Overprikkeling, welke in 2017 gelanceerd is door Hersenletsel-uitleg.nl. Hierme...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.