Medische Groepslessen: Neuro Fitness

Deze fitnessles is speciaal bedoeld voor mensen met neurologische aandoeningen zoals Parkinson, MS en andere neurologische aandoeningen die niet zelfstandig kunnen sporten. Ook als u een neurologische aandoening heeft is het belangrijk om in beweging te blijven om uw spierkracht waar mogelijk op te bouwen en te behouden en om stijfheid te voorkomen.

BEGELEIDING DOOR PROFESSIONALS

Een fysiotherapeut begeleidt u in de fitness. Naast het gebruik van de fitnessapparatuur worden er met de fysiotherapeut andere oefeningen gedaan die gericht zijn op uw beperking.

PARKINSONNET

Onze geriatriefysiotherapeut, Natalie Hofman, neemt tevens deel aan het ParkinsonNet. Het ParkinsonNet bestaat uit regionale netwerken van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van patiënten met de ziekte van Parkinson of op Parkinson lijkende aandoeningen (Parkinsonismen). De netwerken zijn gecentreerd rond één of meerdere maatschappen neurologie van de regionale ziekenhuizen.

Meer informatie?

Bezoek pariksonnet of vul onderstaand formulier in en geef bij opmerkingen aan waarvoor je komt. Wij zullen binnen 1 werkdag contact met je opnemen. 

 

 • Openingstijden tijdens feestdagen

  Openingstijden tijdens feestdagen

  Goede vrijdag normale tijd geopend van 08.30 tot 20.00 uur 1e en 2e paasdag zijn wij paaseieren aan het zoeken dus zijn we gesloten ...

  Lees meer
 • Een klein beetje bewegen levert al heel veel gezondheidswinst op

  Een klein beetje bewegen levert al heel veel gezondheidswinst op

  Dat bewegen een positief effect heeft op de gezondheid, mag inmiddels wel duidelijk zijn. Echter hoeveel beweging er nodig is en op welke...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.