Medische Groepslessen: Neuro Fitness

Deze fitnessles is speciaal bedoeld voor mensen met neurologische aandoeningen zoals Parkinson, MS en andere neurologische aandoeningen die niet zelfstandig kunnen sporten. Ook als u een neurologische aandoening heeft is het belangrijk om in beweging te blijven om uw spierkracht waar mogelijk op te bouwen en te behouden en om stijfheid te voorkomen.

BEGELEIDING DOOR PROFESSIONALS

Een fysiotherapeut begeleidt u in de fitness. Naast het gebruik van de fitnessapparatuur worden er met de fysiotherapeut andere oefeningen gedaan die gericht zijn op uw beperking.

PARKINSONNET

Onze geriatriefysiotherapeut, Natalie Hofman, neemt tevens deel aan het ParkinsonNet. Het ParkinsonNet bestaat uit regionale netwerken van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van patiënten met de ziekte van Parkinson of op Parkinson lijkende aandoeningen (Parkinsonismen). De netwerken zijn gecentreerd rond één of meerdere maatschappen neurologie van de regionale ziekenhuizen.

Meer informatie?

Bezoek pariksonnet of vul onderstaand formulier in en geef bij opmerkingen aan waarvoor je komt. Wij zullen binnen 1 werkdag contact met je opnemen. 
 

 • Fysiotherapie bij een peesontsteking

  Fysiotherapie bij een peesontsteking

  Een peesontsteking is een pijnlijke en hardnekkige blessure aan de pees. De pees is een soort bandje dat de spieren met een bot verbindt....

  Lees meer
 • Tips om gezond het nieuwe jaar in te gaan

  Tips om gezond het nieuwe jaar in te gaan

  Gezond het nieuwe jaar ingaan? Vaak genoeg gebeurt het dat de sportscholen in januari overvol zitten en dan ook alleen in januari. Goede ...

  Lees meer
Meer nieuws