Medische Groepslessen bij ZIN van bewegen

MOBILITEITSTRAINING

Problemen met spieren en gewrichten komt bij een grote groep mensen voor. Pijn is veelal de oorzaak om minder te bewegen, helaas biedt dat geen oplossing en kan zelfs leiden tot stijfheid. Juist verantwoord bewegen en het soepel houden van de spieren en gewrichten is essentieel om mobiel te blijven. De groepsles mobiliteitstraining is speciaal afgestemd op mensen met spier- en gewrichtsproblematiek.
 

HART IN BEWEGING

Lekker en verantwoord sporten na een hartoperatie, als je gedotterd bent of enig ander hartprobleem hebt. Dat kan met Hart in beweging. Speciaal opgeleide instructeurs zorgen voor een veilige en verantwoorde work-out zodat het revalidatieproces zo goed mogelijk begeleid wordt.

Bewegen vermindert de kans op hart- en vaatproblemen en verbetert uw conditie, óók als u al een hart- of vaataandoening heeft. Zoveel mogelijk bewegen en lekker sporten is goed voor u. Het verbetert uw conditie, geeft u zelfvertrouwen èn het kan nog leuk zijn ook. Tegelijkertijd is het belangrijk dat u naar uw lichaam leert luisteren en herkent wat wel en niet goed voor u is.

Wilt u graag meedoen aan één van deze lessen?

Vraag dan nu een Gratis Week Fitness aan en ervaar zelf wat ZIN van bewegen voor u kan betekenen. Vul onderstaand formulier en wij nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met u op voor een persoonlijke kennismaking. 

 • Hoe ontstaan blessures en hoe kun je ze voorkomen?

  Hoe ontstaan blessures en hoe kun je ze voorkomen?

  Wanneer je een (sport)blessure hebt, baal je vaak en wil je weten waar het fout ging en wat je eraan kunt doen om dit in het vervolg te v...

  Lees meer
 • Wat te doen bij een herfstdepressie?

  Wat te doen bij een herfstdepressie?

  De blaadjes vallen van de bomen, laat de herfst nu maar komen. Helaas ziet niet iedereen dit zo positief in… Wist je dat meer dan ...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.