GRATIS
PROEFWEEK
FITNESS

Kracht groepslessen bij ZIN van bewegen

CLUB POWER

ClubPower is de snelste manier om fit te raken, een strakker lichaam te krijgen en je vetten te verbranden. Het is een spierverstevigende groepsles met gewichten. Alle belangrijke spiergroepen worden getraind. Door de vele herhalingen en het relatief lage gewicht waarmee je traint is er geen kans op een enorme spiertoename. Wel zullen je spieren mooier van vorm worden en steviger aanvoelen.

FITBAL

Je stabiliteit en kracht neemt met sprongen toe. Met behulp van een grote bal doen we verschillende oefeningen. Doordat de bal je instabiel maakt werk je juist aan je stabiliteit. Al heel snel merk je dat je sterker wordt en ook mensen met rugklachten hebben zeer veel profijt van deze les. In 45 minuten werken we aan alle grote spiergroepen. Een leuke gevarieerde les waarbij je snel vorderingen maakt.

FUNCTIONAL FITNESS

Functional Fitness is een andere manier van trainen zoals u gewend bent. Door middel van training met vooral eigen lichaamsgewicht, verbetert u uw coordinatie, stabiliteit en kracht op een effectieve wijze. Voor afwisseling wordt er gebruik gemaakt van Kettle Bells, Medicine ball , Speedladder.

FIT & SHAPE

ClubJoy Fit & Shape® is een zeer gevarieerde groepsles met een breed scala aan oefeningen uitgevoerd op geweldige muziek van toen en nu. Je werkt op plezierige wijze aan je coördinatie, snelheid, bewegelijkheid, hart- en longconditie, kracht, een positieve instelling en je mentale en fysieke fitheid. In het krachtdeel gebruiken we een mat, elastiek en gewichten. Fit & Shape is voor iedereen toegankelijk, ongeacht het conditieniveau, omdat er voor alle niveau’s opties worden aangereikt.

BOXING CIRCUIT

ZWETEN, SPIEREN EN ZWETEN. Door het boksen en de kracht af te wisselen is het een zeer intensief uur. Van buikspieren tot benen; alle spieren komen aan bod. Ook leer je verschillende stoot en trap technieken. Hoe lekker is het om moe maar voldaan uit een les te komen?!

TACOYO

Tijdens een les TACOYO komen Training, Ademhaling, Conditie, Ontspanning, Yoga en Omgaan met stress aan bod. Bouw een goede conditie op en kom daarnaast volledig tot rust. Breng je Body & Mind weer in perfecte balans! Tijdens deze intervaltraining van 75 minuten wordt intensief bewegen afgewisseld met bewuste ontspanningsmomenten. De laatste 15 minuten wordt afgesloten met een totale ontspanningsoefening.

CLUB YOGA

ClubYoga® is een groepsfitnessprogramma gebaseerd op oosterse ontspanningsoefeningen uit de Yoga en T'ai chi. Tijdens de les vormen zes thema's samen een geheel. Enkele of meerdere van deze thema's komen samen in de oefeningen. Ademhaling en concentratie zijn thema's waar de geest door wordt geprikkeld. Coördinatie, flexibiliteit en kracht vormen de drie thema's die het lichaam prikkelen. Geniet van ClubYoga®. Beleef de ontspanning en inspanning.

CALLANATICS

In deze les wordt geen enkele spiergroep overgeslagen. En toch is het uitstekend te doen voor iedereen. We werken met gewichtjes, doen grondoefeningen, balansoefeningen, gebruiken tubes of elastieken. En iedere les is weer anders. Je spieren en gewrichten blijven lekker soepel en je voelt je uitstekend daarna. Dit is een van onze populairste lessen.

CLUBCORE

ClubJoy Core® is een efficiënte workout om in slechts 30 minuten op een snelle én verantwoorde manier je kernspieren te trainen. Je buik, billen en rug worden strakker en sterker. Functioneel trainen staat centraal in deze les. Samen trainen, focus op de Core en een hoge intensiteit zorgen voor een snel effect.


Wil je graag een keer meedoen met onze groepslessen?

Vul dan nu onderstaand formulier in voor een Gratis Week Fitness. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. 

Gewichtsconsulentie

Gewichtsconsulentie

Afslanken met blijvend resultaat!

MEER INFORMATIE

Fysiotherapie praktijk

Fysiotherapie praktijk

Fysiotherapie voor al uw klachten

MEER INFORMATIE

Sporten en Bewegen

Sporten en Bewegen

Lees hier alles over o.a. onze fitness, groepslessen en sporten met diabetes

MEER INFORMATIE

Bekkenfysiotherapie

Bekkenfysiotherapie

Bekkenfysiotherapie is voor mannen, vrouwen en kinderen met klachten als urineverlies, ontlastingsproblemen en meer

Read more

Geriatrie Fysiotherapie

Geriatrie Fysiotherapie

De geriatriefysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare ouderen en patiënten met een hoge leeftijd

Read more

Kinder Fysiotherapie

Kinder Fysiotherapie

Kinderfysiotherapie is voor iedereen van 0-18 jaar met problemen in de ontwikkeling ten aanzien van de fijne en grove motoriek

Read more

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie richt zich op preventie, voorlichting en behandeling van verschillende sportblessures

Read more

BIGGER
BETTER
STRONGER

Kom trainen bij ZIN van bewegen!

MEER INFORMATIE
Geplaatst op 2021-09-16

Hoe blijf je dit schooljaar fit tijdens het leren?

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Je bent vast met frisse moed (en wat ...

Geplaatst op 2021-09-16

4 tips om schouderinstabiliteit bij jonge sporters te verminderen

Veel jonge sporters hebben last van schouderinstabiliteit. Het kan zijn dat j...

Geplaatst op 2021-09-03

Hoe voorkomt u sportblessures? De oorzaak & tips!

Sporten is goed voor de algehele gezondheid. Echter kan het gebeuren dat je l...