Kracht groepslessen bij ZIN van bewegen

CLUB POWER

ClubJoy Power® is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. Club Power is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie &kracht.

Deze les is uitermate geschikt voor iedereen die doelgericht wil trainen: vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud. Iedereen is welkom!

FITBAL

Met behulp van een grote bal doen we verschillende oefeningen. Doordat de bal je instabiel maakt werk je aan je stabiliteit. Al heel snel merk je dat je sterker wordt en ook mensen met rugklachten hebben zeer veel profijt van deze les. In deze les komen verschillende spiergroepen aan bod. Daarbij wordt er ook gebruik gemaakt van dumbells, tubes e.d. 

FIT & SHAPE

ClubJoy Fit & Shape® is een zeer gevarieerde groepsles met een breed scala aan oefeningen uitgevoerd op geweldige muziek van toen en nu. Je werkt op plezierige wijze aan je coördinatie, snelheid, bewegelijkheid, hart- en longconditie, kracht, een positieve instelling en je mentale en fysieke fitheid. In het krachtdeel gebruiken we een mat, elastiek en gewichten. Fit & Shape is voor iedereen toegankelijk, ongeacht het conditieniveau, omdat er voor alle niveau’s opties worden aangereikt.

BOXING CIRCUIT

ZWETEN, SPIEREN EN ZWETEN. Door het boksen en de kracht af te wisselen is het een zeer intensief uur. Van buikspieren tot benen; alle spieren komen aan bod. Ook leer je verschillende stoot en trap technieken. Hoe lekker is het om moe maar voldaan uit een les te komen?!

TACOYO

Tijdens een les TACOYO komen Training, Ademhaling, Conditie, Ontspanning, Yoga en Omgaan met stress aan bod. Bouw een goede conditie op en kom daarnaast volledig tot rust. Breng je Body & Mind weer in perfecte balans! Tijdens deze intervaltraining van 75 minuten wordt intensief bewegen afgewisseld met bewuste ontspanningsmomenten. De laatste 15 minuten wordt afgesloten met een totale ontspanningsoefening.

CLUB YOGA

ClubJoy Yoga® is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Yoga is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Wanneer je gezond bent, helpt Yoga je om fit te worden. Als jij op zoek bent naar balans in je leven, dan helpt deze les je daar zeker bij.

CALLANATICS

Callanatics is een trainingsvorm voor jong en oud. Geen gespring, minder risico voor blessures, op muziek, maar een intensieve spier- en lenigheidstraining, waarbij u uw lichaam goed leert kennen. Het resultaat: een sterker, soepeler en ontspannen lichaam, een betere verdeling van de lichaamsproporties, een beter evenwicht, betere lichaamsbeheersing en een beter coördinatievermogen.

We werken met gewichtjes, doen grondoefeningen, balansoefeningen, gebruiken tubes of elastieken. En iedere les is weer anders. Je spieren en gewrichten blijven lekker soepel en je voelt je uitstekend daarna.

CLUBCORE

ClubJoy Core® is een efficiënte workout om in slechts 30 minuten op een snelle én verantwoorde manier je kernspieren te trainen. Je buik, billen en rug worden strakker en sterker. Functioneel trainen staat centraal in deze les. Samen trainen, focus op de Core en een hoge intensiteit zorgen voor een snel effect.


Wil je graag een keer meedoen met onze groepslessen?

Vul dan nu onderstaand formulier in voor een Gratis Week Fitness. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. 

 • Fysiotherapie bij een peesontsteking

  Fysiotherapie bij een peesontsteking

  Een peesontsteking is een pijnlijke en hardnekkige blessure aan de pees. De pees is een soort bandje dat de spieren met een bot verbindt....

  Lees meer
 • Tips om gezond het nieuwe jaar in te gaan

  Tips om gezond het nieuwe jaar in te gaan

  Gezond het nieuwe jaar ingaan? Vaak genoeg gebeurt het dat de sportscholen in januari overvol zitten en dan ook alleen in januari. Goede ...

  Lees meer
Meer nieuws