GRATIS
PROEFWEEK
FITNESS

Kracht groepslessen bij ZIN van bewegen

CLUB POWER

ClubPower is de snelste manier om fit te raken, een strakker lichaam te krijgen en vet te verbranden. Het is een spierverstevigende groepsles met gewichten. Alle belangrijke spiergroepen worden getraind. Door de vele herhalingen en het relatief lage gewicht waarmee je traint is er geen kans op een enorme spiertoename. Wel zullen je spieren mooier van vorm worden en steviger aanvoelen.

FITBAL

Jouw stabiliteit en kracht neemt met sprongen toe. Met behulp van een grote bal doe je verschillende oefeningen. Doordat de bal je instabiel maakt, werk je juist aan je stabiliteit. Al heel snel merk je dat je sterker wordt en ook mensen met rugklachten hebben zeer veel profijt van deze les. In 45 minuten werk je aan alle grote spiergroepen. Een leuke gevarieerde les waarbij je snel vorderingen maakt.

FUNCTIONAL FITNESS

Bij Functional Fitness train je vooral met je eigen lichaamsgewicht. De complete training verbetert jouw coordinatie, stabiliteit en kracht op een effectieve wijze. Voor afwisseling wordt er gebruik gemaakt van Kettle Bells, Medicine ball , Speedladder.

FIT & SHAPE

ClubJoy Fit & Shape® is een zeer gevarieerde groepsles met een breed scala aan oefeningen uitgevoerd op geweldige muziek van toen en nu. Je werkt op plezierige wijze aan je coördinatie, snelheid, bewegelijkheid, hart- en longconditie, kracht, een positieve instelling en je mentale en fysieke fitheid. In het krachtdeel gebruiken we een mat, elastiek en gewichten. Fit & Shape is voor iedereen toegankelijk, ongeacht het conditieniveau, omdat er voor alle niveau’s opties worden aangereikt.

CLUB YOGA

ClubYoga® is een groepsfitnessprogramma gebaseerd op oosterse ontspanningsoefeningen uit de Yoga en T'ai chi. Tijdens de les vormen zes thema's samen een geheel. Enkele of meerdere van deze thema's komen samen in de oefeningen. Ademhaling en concentratie zijn thema's waar de geest door wordt geprikkeld. Coördinatie, flexibiliteit en kracht vormen de drie thema's die het lichaam prikkelen. Geniet van ClubYoga®. Beleef de ontspanning en inspanning.

CALLANATICS

In deze les wordt geen enkele spiergroep overgeslagen. En toch is het uitstekend te doen voor iedereen. Je traint met gewichtjes, doet grondoefeningen, balansoefeningen, gebruiken tubes of elastieken. En iedere les is weer anders. Je spieren en gewrichten blijven lekker soepel en je voelt je na de workout uitstekend. Dit is een van onze populairste lessen.

 


Wil je graag een keer meedoen met onze groepslessen?

Vul dan nu onderstaand formulier in voor een Gratis Week Fitness. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. 

Gewichtsconsulentie

Gewichtsconsulentie

Afslanken met blijvend resultaat!

MEER INFORMATIE

Fysiotherapie praktijk

Fysiotherapie praktijk

Fysiotherapie voor al uw klachten

MEER INFORMATIE

Sporten en Bewegen

Sporten en Bewegen

Lees hier alles over o.a. onze fitness, groepslessen en sporten met diabetes

MEER INFORMATIE

Bekkenfysiotherapie

Bekkenfysiotherapie

Bekkenfysiotherapie is voor mannen, vrouwen en kinderen met klachten als urineverlies, ontlastingsproblemen en meer

Read more

Geriatrie Fysiotherapie

Geriatrie Fysiotherapie

De geriatriefysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare ouderen en patiënten met een hoge leeftijd

Read more

Kinder Fysiotherapie

Kinder Fysiotherapie

Kinderfysiotherapie is voor iedereen van 0-18 jaar met problemen in de ontwikkeling ten aanzien van de fijne en grove motoriek

Read more

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie richt zich op preventie, voorlichting en behandeling van verschillende sportblessures

Read more

BIGGER
BETTER
STRONGER

Kom trainen bij ZIN van bewegen!

MEER INFORMATIE
Geplaatst op 2021-12-14

5 tips voor een gezonde & actieve kerstvakantie met de hele familie

Heb je deze winter behoefte om er even tussenuit te gaan en iets leuks te...

Geplaatst op 2021-11-22

Wat is de beste aanvullende zorgverzekering met fysiotherapie voor jou in 2022?

De polissen van de zorgverzekering zijn bekend gemaakt. Het is vanaf nu mogel...

Geplaatst op 2021-11-17

5 tips om rugpijn tijdens het fietsen te verminderen

Maak je wel eens een lange tocht met de fiets? Zit je met lekker weer uren op...