Specialisten in voeding en afvallen

Onze Diëtiste Lisanne Bos

Afvallen, aankomen of het aanpassen van je voedingspatroon wanneer je een ziekte of een allergie onder de leden hebt is onwijs lastig, zeker als je dit in je eentje moet doen. Maar ook als je zo gezond mogelijk wilt leven, is het voedingspatroon een van de belangrijkste punten die geoptimaliseerd moet worden om een gezonde leefstijl te creëren. En wie wil dat ten slotte nou niet, een lekker en gezond leven! De diëtiste is op alle punten op het gebied van voeding en diëten de specialist. Of je nu wilt afvallen, aankomen, allergieën of klachten aan je maag-darmkanaal hebt, een chronische/acute ziekte heeft die veel energie kost, of simpelweg behoefte heeft aan een gezonde leefstijl. De diëtiste helpt je graag op weg!

Herkent u de volgende punten?

 • Ik ben te zwaar en ik wil graag gewicht verliezen.
 • Ik ben te licht en ik wil in gewicht aankomen.
 • Ik heb klachten in mijn maag-darmkanaal waar ik graag vanaf zou willen.
 • Ik heb uitslag of andere allergische reacties en ik kan er zelf niet achterkomen waar het door komt.
 • Ik ben gediagnosticeerd met een chronische/acute ziekte die veel energie van me vraagt.
 • Ik ben gediagnosticeerd met een allergie/intolerantie en ik heb iemand nodig die me op het gebied van voeding op weg helpt.
 • Ik wil een gezonde leefstijl creëren en ik wil daarbij mijn voedingspatroon aanpassen.

 

‘’Voeding en Diëtetiek is een heel breed begrip en dit is ook de reden dat je met veel klachten/vragen over voeding terecht kan bij de diëtist. Naast de kennis die ik gedurende mijn opleiding heb opgedaan heb ik mij drie jaar geleden automatisch gespecialiseerd in allergieën en intoleranties omdat ik zelf ben gediagnosticeerd met de chronische ziekte Coeliakie (beter bekend als glutenintolerantie). Sinds ik hiermee ben gediagnosticeerd volg ik het strikte glutenvrije dieet, de enige behandeling voor deze ziekte. Ik weet hierdoor als geen ander hoe het is om producten niet meer te mogen eten of producten te moeten eten die minder smaakvol zijn. Diëten is geen pretje en het volgen van een dieet is hard werken. Ik begrijp dat en zal daarom mijn uiterste best doen om samen met jou, een dieet op te stellen die bij jou past!’’  

GEWICHTSCONSULENTIE

BGN Gewichtsconsulenten Nicolette Alphenaar, Jose Kruijswijk en Raymonde van der Bas.

Onze gewichtsconsulenten hebben een speciaal programma in elkaar gezet wat jou helpt om af te vallen en daarna op streefgewicht te blijven. Deze effectieve programma's bestaan o.a. uit:

 • Advies van onze gewichtsconsulenten
 • Combinatie van voedingsadvies- en bewegingsadvies
 • Persoonlijke begeleiding om jouw doelen te behalen en behouden
 • Vergoed door zeer veel zorgverzekeraars
 • Ook in combinatie met 10 / 12 weken sporten


Bij ZIN van bewegen sta je er niet alleen voor; ons team staat voor jou klaar om jouw doelen te realiseren! Bij ons kun je afvallen in groepsverband of samen met je gewichtsconsulent, iemand die je kunt vertrouwen en die je blijft motiveren.

Obese-Centrum Nederland

ZIN van bewegen biedt speciale ZIN Obese's programma aan en is aangesloten bij het Obese-Centrum Nederland. Het Obese-Centrum Nederland heeft al die specialistische zorg onder een dak. Het Obese-Centrum Nederland is er voor iedereen boven de 18 jaar met een BMI tussen de 30 en 45 die niet in aanmerking komen voor een operatie, niet geopereerd willen worden of veel (specialistische) begeleiding nodig hebben om weer een gezonde levensstijl te krijgen met het daar bijbehorende gewichtsverlies. Bezoek de website van Obese-Centrum Nederland voor uitgebreide informatie. 

Vraag nu alle (start)informatie aan!

Wil jij weten wat ZIN van bewegen voor jou kan betekenen om jouw doel te bereiken? Vul dan onderstaand formulier in en vermeld bij opmerkingen dat je interesse hebt in onze afvalprogramma's.

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

Lees hier hoe ZIN van bewegen omgaat met jouw privacy

Sportschool ZIN van bewegen in Moordrecht is dé plek voor (fitness)training, dansen, afvallen en fysiotherapie. Bij ZIN van bewegen ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Week Fitness

 • OPENINGSTIJDEN ZOMERVAKANTIE 2019

  OPENINGSTIJDEN ZOMERVAKANTIE 2019

  Aangepaste openingstijden van 22 juli tot 1 september

  Lees meer
 • Overprikkeling als gevolg van hersenletsel of een hersenaandoening - iets om bij stil te staan

  Overprikkeling als gevolg van hersenletsel of een hersenaandoening - iets om bij stil te staan

  Op zondag 23 juni 2019 is het de internationale Dag van Overprikkeling, welke in 2017 gelanceerd is door Hersenletsel-uitleg.nl. Hierme...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.