Conditionele groepslessen bij ZIN van bewegen

INDOOR CYCLING

Indoor Cycling, ook wel bekend als “Spinning”, is al jarenlang een populaire workout. Je traint op een speciaal ontwikkelde ‘stationaire’ fiets onder leiding van een ZINstructeur die de oefeningen op lekkere muziek doorloopt. Een les duurt ongeveer 45 minuten en is voor iedereen toegankelijk. Indoor cycling is een goede workout voor vetverbranding, het is spannend en je sport in groepsverband.

CLUB CYCLE

ClubJoy Cycle® is een indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan de conditie. Het is een van onze populairste programma’s. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge mate van vetverbranding. Heerlijke muziek zorgt voor extra energie tijdens de uitdagende training. 

BOXING CIRCUIT

ZWETEN, SPIEREN EN ZWETEN. Door het boksen en de kracht af te wisselen is het een zeer intensief uur. Van buikspieren tot benen; alle spieren komen aan bod. Ook leer je verschillende stoot en trap technieken. Hoe lekker is het om moe maar voldaan uit een les te komen?!

CLUBDANCE

ClubJoy Dance® is een groepstraining waarbij je enorm plezier hebt, terwijl je calorieën aan het verbranden bent. Tijdens de les dans je op jouw niveau van de ene dansstijl naar de andere dansstijl: Latin, Hip Hop en Streetdance. Het is een dynamische les vol heerlijke en stoere moves waarbij we niet vergeten jou te laten zweten. CLUBDANCE is voor iedereen die dansend wil werken aan de conditie. 

FIT & SHAPE

ClubJoy Fit & Shape® is een zeer gevarieerde groepsles met een breed scala aan oefeningen uitgevoerd op geweldige muziek van toen en nu. Je werkt op plezierige wijze aan je coördinatie, snelheid, bewegelijkheid, hart- en longconditie, kracht, een positieve instelling en je mentale en fysieke fitheid. In het krachtdeel gebruiken we een mat, elastiek en gewichten.

POWERSTEPS

Training van een half uur waarbij gebruik wordt gemaakt van een step die in hoogte verstelbaar is, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan trainen. Tijdens een steps les wordt iedere keer volgens een andere choreografie getraind, gebruikmakend van een aantal basispatronen. Deze basispatronen worden iedere keer in verschillende volgordes en hoeveelheden aan elkaar geplakt zodat er een zogenaamde combinatie ontstaat. 

BODYSHAPE

Training van een uur, waarin een combinatie gemaakt wordt van cardio en spierversterkende oefeningen. In de lessen traint u het cardiovasculaire systeem, waarbij u vet verbrandt en een betere conditie krijgt. Ook heeft dit trainingsgedeelte een gunstig effect op uw stofwisseling. Naast dit conditionele gedeelte volgt een serie van oefeningen, waarbij u zowel grote als kleine spiergroepen traint. De populaire spiergroepen zijn benen, billen, en buik (core).

ZUMBA

Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Bij Zumba worden fitnessoefeningen op muziek gedaan, dit is te vergelijken met aerobics. De lessen zijn makkelijk te volgen en een ware calorieverbrandende workout. 

ZUMBA GOLD
Zumba Gold is uitermate geschikt voor senioren en mensen die minder mobiel zijn. Het is een fitness programma dat speciaal ontwikkeld is om de beginselen van het internationale dans en fitness programma Zumba onder de knie te krijgen. ZumbaGold garandeert dat IEDEREEN een veilige en effectieve work-out kan volgen. 

Er is meer..

Naast bovenstaande lessen bieden we meerdere groepslessen aan, zoals o.a. Tacoyo, Bootcamp, ClubCore.


Wil jij graag meedoen met onze lessen? 

Vul dan onderstaand formulier in voor de Gratis Week Fitness. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 • Fysiotherapie bij een peesontsteking

  Fysiotherapie bij een peesontsteking

  Een peesontsteking is een pijnlijke en hardnekkige blessure aan de pees. De pees is een soort bandje dat de spieren met een bot verbindt....

  Lees meer
 • Tips om gezond het nieuwe jaar in te gaan

  Tips om gezond het nieuwe jaar in te gaan

  Gezond het nieuwe jaar ingaan? Vaak genoeg gebeurt het dat de sportscholen in januari overvol zitten en dan ook alleen in januari. Goede ...

  Lees meer
Meer nieuws