GRATIS
PROEFWEEK
FITNESS

Conditionele groepslessen bij ZIN van bewegen

INDOOR CYCLING

Indoor Cycling, ook wel bekend als “Spinning”, is al jarenlang een populaire workout. Je traint op een speciaal ontwikkelde ‘stationaire’ fiets onder leiding van een ZINstructeur die de oefeningen op lekkere muziek doorloopt. Een les duurt ongeveer 45 minuten en is voor iedereen toegankelijk. Indoor cycling is een goede workout voor vetverbranding, het is spannend en je sport in groepsverband.

CLUB CYCLE

Club Cycle is de indoor cycling workout waarbij je rijdt op het ritme van krachtige muziek. Ga het parcours op met je inspirerende instructeur, die het peloton leidt door heuvels, vlakke landschappen, bergtoppen, tijdritten en interval training. Ontdek de atleet in jezelf! Breng je endorfine peil zo hoog als je kunt en zweet en verbrand zoveel mogelijk. Net als bij alle andere Clubjoy programma's, wisselen de choreografie en de muziek om de drie maanden.

BOXING CIRCUIT

ZWETEN, SPIEREN EN ZWETEN. Door het boksen en de kracht af te wisselen is het een zeer intensief uur. Van buikspieren tot benen; alle spieren komen aan bod. Ook leer je verschillende stoot en trap technieken. Hoe lekker is het om moe maar voldaan uit een les te komen?!

CLUBDANCE

ClubDance® is een dynamische groepsles, vol stoere moves waarbij je goed kunt werken aan je conditie en vetverbranding. Disco, Club, Latin, Salsa, HipHop...verschillende dansstijlen wisselen elkaar af.

FIT & SHAPE

ClubJoy Fit & Shape® is een zeer gevarieerde groepsles met een breed scala aan oefeningen uitgevoerd op geweldige muziek van toen en nu. Je werkt op plezierige wijze aan je coördinatie, snelheid, bewegelijkheid, hart- en longconditie, kracht, een positieve instelling en je mentale en fysieke fitheid. In het krachtdeel gebruiken we een mat, elastiek en gewichten.

POWERSTEPS

Training van een half uur waarbij gebruik wordt gemaakt van een step die in hoogte verstelbaar is, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan trainen. Tijdens een steps les wordt iedere keer volgens een andere choreografie getraind, gebruikmakend van een aantal basispatronen. Deze basispatronen worden iedere keer in verschillende volgordes en hoeveelheden aan elkaar geplakt zodat er een zogenaamde combinatie ontstaat. 

BODYSHAPE

Bodyshape is een half uur durende choreografie met redelijk eenvoudige passen maar wel met een hoge intensiteit. Je begint met een warming up waarna er stapsgewijs een choreografie wordt gemaakt waar ook onder andere springelementen inzitten.

Kenmerkend voor Bodyshape is dat alle spieren en spiergroepen worden getraind zodat de gehele lichaamsconditie verbetert en je figuur er daardoor beter uitziet. Bij deze trainingsvorm worden vaak hulpmiddelen als lichte gewichten en dynabands gebruikt. De les begint met een cardiotraining (low impact aerobics) gevolgd door verstevigende shape-oefeningen waardoor u het hele lichaam traint.

ZUMBA

Let's get this party started! Zumba is wellicht één van de meest opzwepende lessen en nog steeds erg HOT! ZIN van bewegen heeft alle nieuwe dancemoves rechtstreeks vanuit Amerika. De lessen zijn makkelijk te volgen, het is Latijns-Amerikaans geïnspireerd en een ware calorieverbrandende workout. Je combineert plezier met een gezonde workout!
Zumba is een 45 minuten durende dansworkout waarbij gebruik wordt gemaakt van veel Latin muziek. Maar ook wordt er regelmatig arabische of zelfs indische muziek gebruikt.

ZUMBA GOLD

Zumba Gold is uitermate geschikt voor senioren en mensen die minder mobiel zijn. Het is een fitness programma dat speciaal ontwikkeld is om de beginselen van het internationale dans en fitness programma Zumba onder de knie te krijgen. Hierboven ziet u een voorbeeld ter inspiratie!
Zumba Gold garandeert dat IEDEREEN een veilige en effectieve work-out kan volgen. Zumba Gold heeft dezelfde party sfeer die Zumba juist zo leuk, anders en makkelijk te volgen maakt.
Lekker dansen
Heeft u vroeger misschien gedanst? Wellicht mist u het gevoel weer eens lekker te kunnen dansen. Dan is Zumba Gold de oplossing. Want je bent prima in beweging maar het is ook nog eens superleuk. Het is zelfs goed te doen voor mensen die iets minder mobiel zijn.
Zumba Gold is prima voor je conditie en stabiliteit.

Er is meer..

Naast bovenstaande lessen bieden we meerdere groepslessen aan, zoals o.a. TacoyoBootcampClubCore.


Wil jij graag meedoen met onze lessen? 

Vul dan onderstaand formulier in voor de Gratis Week Fitness. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Gewichtsconsulentie

Gewichtsconsulentie

Afslanken met blijvend resultaat!

MEER INFORMATIE

Fysiotherapie praktijk

Fysiotherapie praktijk

Fysiotherapie voor al uw klachten

MEER INFORMATIE

Sporten en Bewegen

Sporten en Bewegen

Lees hier alles over o.a. onze fitness, groepslessen en sporten met diabetes

MEER INFORMATIE

Bekkenfysiotherapie

Bekkenfysiotherapie

Bekkenfysiotherapie is voor mannen, vrouwen en kinderen met klachten als urineverlies, ontlastingsproblemen en meer

Read more

Geriatrie Fysiotherapie

Geriatrie Fysiotherapie

De geriatriefysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare ouderen en patiënten met een hoge leeftijd

Read more

Kinder Fysiotherapie

Kinder Fysiotherapie

Kinderfysiotherapie is voor iedereen van 0-18 jaar met problemen in de ontwikkeling ten aanzien van de fijne en grove motoriek

Read more

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie richt zich op preventie, voorlichting en behandeling van verschillende sportblessures

Read more

BIGGER
BETTER
STRONGER

Kom trainen bij ZIN van bewegen!

MEER INFORMATIE
Geplaatst op 2021-12-14

5 tips voor een gezonde & actieve kerstvakantie met de hele familie

Heb je deze winter behoefte om er even tussenuit te gaan en iets leuks te...

Geplaatst op 2021-11-22

Wat is de beste aanvullende zorgverzekering met fysiotherapie voor jou in 2022?

De polissen van de zorgverzekering zijn bekend gemaakt. Het is vanaf nu mogel...

Geplaatst op 2021-11-17

5 tips om rugpijn tijdens het fietsen te verminderen

Maak je wel eens een lange tocht met de fiets? Zit je met lekker weer uren op...