• Persoonlijke begeleiding en aandacht
  • Gratis proefweek
  • Het meest complete beweegcentrum van de Zuidplas

Sporten met begeleiding

Home » Afvallen en gezondheid » Preventiecentrum (diabetes/overgewicht)

home1_slider_3-1

Veilig sporten met diabetes, niet-aangeboren hersenletsel of overgewicht

 

Sporten en bewegen wanneer je diabetes, niet aangeboren hersenletsel of overgewicht hebt? ZIN van Bewegen is het enige Fit!vak erkende Preventiecentrum in Zuidplas. Je kunt bij ons sporten op maat, met instructeurs die zijn opgeleid om je veilig en effectief te trainen.

Bewegen bij ziekte of aandoening

Steeds meer Nederlanders kiezer ervoor om meer te bewegen, om hun leefstijl en gezondheid te verbeteren. Ook huisartsen en specialisten geven steeds vaker het advies om meer te gaan bewegen. Sporten en bewegen is erg belangrijk wanneer je diabetes, niet aangeboren hersenletsel of overgewicht hebt. ZIN van Bewegen is gecertificeerd Fit!Vak Preventiecentrum.

Veilig sporten, effectief bewegen

Bij ZIN van Bewegen ben je in goede handen. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en werken met protocollen en programma’s die bewezen effectief zijn. Je bent verzekerd van de beste begeleiding en wij staan in contact met diverse (zorg)instanties waardoor we continu de beste zorg/support kunnen bieden. 

Diabetes, overgewicht en herstel

ZIN van Bewegen biedt een veilige sportomgeving waar je op maat kunt bewegen. Met instructeurs die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van mensen met diabetes, overgewicht of een chronische aandoening.
Lees hier meer over Sporten met Diabetes.

home1_slider_2
Benieuwd? Start met een vrijblijvende proefweek!