• Persoonlijke begeleiding en aandacht
  • Gratis proefweek
  • Het meest complete beweegcentrum van de Zuidplas

Groepslessen

Home » Aanbod » Groepslessen

Bekijk het groepslesaanbod van ZIN van Bewegen

team_single-6-710×870

BODYSHAPE/FIT & SHAPE

Training van 45 minuten, waarin een combinatie gemaakt wordt van cardio en spierversterkende oefeningen. In de lessen traint u het cardiovasculaire systeem, waarbij u vet verbrandt en een betere conditie krijgt.

team_single-4-710×870

Hatha Yoga

Hatha Yoga is een zeer complete Yogavorm en de basis voor vele andere Yogastijlen. Het richt zich op de fysieke, emotionele, mentale en spirituele aspecten van ons bestaan.

team_single-6-710×870

Yin Yoga

team_single-6-710×870

BOOTCAMP

Bootcamp is werken aan je eigen lichaam. Intervaltraining, kracht- en uithoudingsoefeningen, circuittraining, hardlopen en dat altijd buiten, in de frisse lucht.

team_single-5-710×870

CALLANATICS

Trainingsvorm voor jong en oud. Geen gespring, minder risico voor blessures, op muziek, maar een intensieve spier- en lenigheidstraining, waarbij u uw lichaam goed leert kennen.

team_single-4-710×870

CLUB CYCLE

Indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan de conditie.

team_single-6-710×870

CLUB DANCE

Groepstraining waarbij je enorm plezier hebt, terwijl je calorieën aan het verbranden bent. CLUBDANCE is voor iedereen die dansend wil werken aan de conditie. 

team_single-5-710×870

CLUB POWER

Zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. Voor iedereen geschikt en ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam!

team_single-4-710×870

CLUB YOGA

Training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht.

team_single-6-710×870

FITBAL

Met behulp van een grote bal doen we verschillende oefeningen en werk je op een gezonde & veilige manier aan je lichamelijke conditie!

team_single-5-710×870

HARDLOPEN

De ZINrunners is een gezellige hardloopclub bestaande uit een groep enthousiaste leden van diverse leeftijden en niveaus. Doel is het hardlopen in groepsverband in de buitenlucht op een verantwoorde en gezellige manier.

team_single-4-710×870

HART IN BEWEGING

Verantwoord bewegen onder begeleiding van speciaal opgeleide instructeurs. Bedoeld voor mensen die revalideren na een hartoperatie of voor mensen die gedotterd zijn of enig ander hartprobleem hebben.

team_single-6-710×870

INDOOR CYCLING

Een 3 kwartier durende workout geschikt voor iedereen! Fietsen op verschillende niveaus met verschillende intensiteit. Prima workout voor een optimale conditie opbouw en vetverbranding.

team_single-5-710×870

JUDO MOORDRECHT

Judo is een verdedigingssport en een zelfbeheersingssport. Je leert er op de goede manier vallen en je te concentreren. Leeftijd 6 t/m 9 Leeftijd 10 jaar en ouder Op vrijdagmiddag

team_single-4-710×870

JUMPING FITNESS

 

team_single-4-710×870

PILATES

Rustige oefeningen volgens de leer van Joseph Pilates. Een rustige toch perfecte les voor mensen met verschillende aandoeningen maar ook als je sterker wilt worden in je rug en buik. Maar ook alle andere spiergroepen komen aan bod.

team_single-4-710×870

SHAKE IT/CORE

Efficiënte workout om in slechts 45 minuten op een snelle én verantwoorde manier je kernspieren te trainen. Je buik, billen en rug worden strakker en sterker.

team_single-4-710×870

ZUMBA

45 minuten durende dansworkout waarbij gebruik wordt gemaakt van veel Latin muziek.

team_single-6-710×870

ZUMBAGOLD

Heeft u vroeger misschien gedanst? Wellicht mist u het gevoel weer eens lekker te kunnen dansen. Dan is Zumba Gold de oplossing! Zumba Gold garandeert dat IEDEREEN een veilige en effectieve work-out kan volgen.

team_single-4-710×870

ACTIEF MET DIABETES

Speciaal programma voor mensen met Diabetes type II.

team_single-4-710×870

MOBILITEITSTRAINING

Deze groepsles is speciaal afgestemd op mensen met spier- en gewrichtsproblematiek.

team_single-6-710×870

NEURO FITNESS

Deze fitnessles is speciaal bedoeld voor mensen met neurologische aandoeningen zoals Parkinson, MS en andere neurologische aandoeningen die niet zelfstandig kunnen sporten.

team_single-4-710×870

RUGTRIATLON (LAGE RUG)

Specifiek trainingsprogramma voor mensen met chronische of herhaalde klachten in de rug. Deze lessen zijn erop gericht het lichaam langdurig sterker maken, waardoor u meer lichamelijke belasting aankunt. Uw klachten verminderen en veelal volledig laten verdwijnen.

Benieuwd? Start met een vrijblijvende proefweek!